021-92005272

info@shahanpetro.com

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

جدید

ناودانی

ناودانی در ساخت و ساز چیست؟

 

ناودانی در ساخت و ساز

ناودانی یکی از پروفیل های ساختمانی و صنعتی با مقاطع باز می باشد. ناودانی مقطعی متشکل از یک جان افقی و دو بال عمودی می باشد که در محل اتصال بال ها به جان، انحنا دارد و اصطلاحا به شکل U می باشد. ناودانی ها در دو نوع ساده و مشبک عرضه می گردد.

ناودانی های مشبک از ورق گرم گالوانیزه شده به صورت سرد تولید می گردد و در موارد مختلفی همچون ساخت قفسه های مستحکم فولادی، نصب سنگ بصورت خشک، سازه های سبک فولادی و… مورد استفاده قرار می گیرد. از سوی دیگر نیز ناودانی های ساده که به عنوان ناودانی های صنعتی و ساختمانی نیز شناخته می شوند، با ورق گرم تولید می گردند و در صورت نیاز می توان آن را به صورت گرم و سرد گالوانیزه نمود. ناودانی ها در سایزهای ۸ تا ۱۶ تولید می گردند که در اکثر مواقع برای ساختن پل های باربر و موارد دیگر به کار می روند. از مهم ترین عبارت هایی که برای مشخصات ناودانی مورد استفاده قرار می گیرد عبارتند از: ارتفاع ناودانی که با h نشان داده می شود؛ ضخامت جان که با t نشان داده می شود؛ عرض بال که با b نشان داده می شود؛ ضخامت بال که با tg نشان داده می شود و همچنین وزن هر متر که با G نشان داده می شود.

انواع ناودانی بر اساس شکل ظاهری
ناودانی از نظر ظاهری به دو شکل ساده و مشبک ساخته می شود. برای پاسخ به سوال تفاوت ظاهری این دو نوع ناودانی چیست؟ باید بگوییم روش تولید هر دو ناودانی مشابه است, اما از لحاظ ابعاد و وزن با یکدیگر تفاوت دارند. نوع ساده آن که در سایزهای 8, 10, 12, 14 و 16 موجود است با ارتفاع های متنوعی بین 30 تا 400 میلی متر تولید می شود و غالبا در ساخت پل های باربر, پایه و قاب پله ها, چهارچوب ها, تجهیزات دریایی و اسکلت کامیون مورد استفاده قرار می گیرد. در مقایسه با ناودانی ساده, ناوادانی مشبک وزن سبکتری دارد و همین دلیل منجر به کاربرد بیشتر آن در مقاوم سازی سازه های فولادی می شود.

پربازدید

شاهان پترو همیشه در کنار شما

لوله پلیرام

لوله شهریار

لوله رزاقی

لوله سمنان پلیکا

لوله پلیران

لوله پلیمر گلپایگان

لوله پارس متال

لوله آزاد متال

لوله مسترپایپ

لوله یونیک پایپ